1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Strandhotel Zoutelande gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is Strandhotel Zoutelande gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@strandhotelzoutelande.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 562040. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 

Graag tot snel!

Welkom bij Strandhotel Zoutelande

Onder de duinen, op slechts 25 meter van het prachtige zandstrand met de meeste zonuren van Nederland, ligt Strandhotel Zoutelande. Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een fijn en gastvrij hotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Een kleinschalig hotel, maar groot in persoonlijke service. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en geniet. Heerlijke kamers, lekker comfort, puur genieten. In Strandhotel Zoutelande voelt u zich welkom. Hier komt het beste van Zeeland samen. De zalig zilte lucht, het zand tussen je tenen, de zon door je haren. Lekker eten in Bistro 't Zoute, volop genieten van de prachtige omgeving én van elkaar. Dit is vakantie, welkom.

We wensen u nu alvast een prettig verblijf namens het gehele team van Strandhotel Zoutelande.