1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Van harte welkom bij Strandhotel Zoutelande

Vanaf 15 mei 2020 is het in de provincie Zeeland weer volledig toegestaan om gasten te mogen verwelkomen! En dat doen we dan ook graag!

Maar in deze tijden is niets vanzelfsprekend. Hier leest u alles over de maatregelen die wij hebben getroffen om het voor u, onze andere gasten en onze collega's zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Ook geven we op deze pagina tips om er (op een veilige en verantwoorde manier) op uit te gaan.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@strandhotelzoutelande.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 562040. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 

Graag tot snel!

Welkom bij Strandhotel Zoutelande

Onder de duinen, op slechts 25 meter van het prachtige zandstrand met de meeste zonuren van Nederland, ligt Strandhotel Zoutelande. Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een fijn en gastvrij hotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Een kleinschalig hotel, maar groot in persoonlijke service. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en geniet. Heerlijke kamers, lekker comfort, puur genieten. In Strandhotel Zoutelande voelt u zich welkom. Hier komt het beste van Zeeland samen. De zalig zilte lucht, het zand tussen je tenen, de zon door je haren. Lekker eten in Bistro 't Zoute, volop genieten van de prachtige omgeving én van elkaar. Dit is vakantie, welkom.

We wensen u nu alvast een prettig verblijf namens het gehele team van Strandhotel Zoutelande.