Corona beleid

Bistro 't Zoute is geopend voor onze hotelgasten.

Vanaf 1 juni 2020 mogen wij ook weer ons terras openen en een deel van het restaurant. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale pagina waar u alles kunt nalezen. 

Bistro 't Zoute

Bij Bistro 't Zoute kunt u terecht voor een culinaire verwennerij, zowel voor een heerlijk diner of lunch! Wij bieden u uitgebreide keuze uit onze wijnen, bieren en andere verfrissende dranken. Dit in combinatie met onze borrelplank is het heerlijk borrelen op het ruime zonneterras of in het restaurant. Onze obers adviseren u graag over onze wijnen. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Onze chefs koken met pure ingrediënten van het seizoen, vers uit de (Noord)zee en van het land. Al vanaf 1986 is onze chef Arnold terug te vinden in de keuken waar hij zijn passie voor koken kwijt kan. Zijn passie voor vis kunt u meteen uit de smaakvolle gerechten halen die hij met plezier en aandacht met zijn keukenbrigade vers voor u bereidt. Elk gerecht wordt creatief samengesteld en zij laten u keer op keer verrassen.

Wij verwelkomen u graag bij Bistro 't Zoute!