1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Praktijkroute Scalda

De Praktijkroute Horeca iets voor jou? Kom naar de open dag!

Vanaf februari 2019 starten wij in samenwerking met Scalda de Praktijkroute Horeca. Daarin kun je zonder nog één dag op een schoollocatie te komen een mbo-diploma niveau 2 of niveau 3 halen. 

Ben je benieuwd of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Ben je nieuwsgierig wat het precies inhoudt? Of wil je even een kijkje komen nemen en je direct aanmelden? Kom dan naar de open dag op vrijdag 23 november! We vertellen je daar graag alles over de Praktijkroute Horeca en beantwoorden al je vragen. Je bent van harte welkom van 16.00 tot 21.00 uur op de Scalda locatie Podium 15 in Middelburg (ZEP).

Bij de Praktijkroute Horeca werk je als student vanaf je eerste schooldag in een prachtig horecabedrijf. Dat kan ook die van ons zijn. Je volgt een zogenaamde BOL-opleiding en krijgt een opleidingsvergoeding. Je wordt op een bruisende locatie gecoacht door een docent van Scalda en een praktijkopleider van het bedrijf. Je gaat tijdens je studie niet bij één bedrijf aan de slag. Je maakt kennis met verschillende andere horecabedrijven. 

De Praktijkroute Horeca is geschikt voor iedereen. Ben jij een jongere die net van school komt, herintreder, vijftigplusser of wil je je omscholen maar zie je het niet (meer) zitten om nog in de traditionele schoolbanken te zitten? Je bent van harte welkom bij de Praktijkroute Horeca!

De volgende opleidingen worden aangeboden in de Praktijkroute Horeca:

Niveau 2
-        Kok
-        Gastheer/gastvrouw

Niveau 3
-        Zelfstandig werkend kok
-        Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Michel Schrier (mschrier@scalda.nl of 06 52 33 88 14) of schrijf je direct in via www.scalda.nl/praktijkroute-horeca